Gyökérkezelés

Fogszuvasodás vagy sérülés miatt elhalt fogból speciális, gyökérkezelő eszközökkel eltávolítjuk a bomló szöveteket; kitisztítjuk, fertőtlenítjük, és gyökértömő anyaggal kitöltjük a gyökércsatornát.

 

Esztétikus fogtömés

Kisebb vagy közepes fogszuvasodás esetén a fog színével azonos, fényre kötő töméssel restauráljuk a fogakat.

 

Betétek (Inlay, onlay)

A fogorvos által elkészített üregről méretpontos lenyomat készül, mely alapján a fogtechnikus elkészíti a beleillő betétet a kívánt ( anyagból, műanyag, porcelán, arany). A kezelés két alkalmat vesz igénybe.

 

Fogágykezelések

Az emberek jelentős részénél kialakuló fogíny betegségek orvosi ellátása. /Link Hyaluron/

 

Rögzített fogpótlások

A héjat, koronát, vagy hidat véglegesen rögzítjük a saját fogakra, vagy a beültetett implantátumokra. NEM KIVEHETŐ! Készülhet, fém-kerámiából, cirkonium-kerámiából, illetve fémmentesenen porcelánból is. A legkorszerűbb számítógéppel tervezett és CADCAM, illetve 3D printer technológiával készített fogpótlásokat is készítünk.

 

Kivehető fogpótlások

Ha nem megoldható a rögzített fogpótlás ( nincs elég fog, vagy nincs mód implantátum beültetésére) , akkor a hiányzó fogakra a kivehető fogpótlás jelenthet megoldást. Teljes foghiány esetén több lépésben, speciális lenyomatvételi technikával, egyéni értékű artikulátorral, a rágóízület és izomzat figyelembevételével állítjuk fel a fogakat és határozzuk meg a rágósíkot. Nagy gondot fordítunk a rágóképesség helyreállítása mellett az arc karakterének visszanyerésére is.

 

Részleges, vagy kombinált fogpótlások

Ebben az esetben a fogpótlás egy része fix, melyhez a kivehető rész kapcsolódik. Költségtakarékos megoldás a mindennapokban.