Kolosy Dent Kft csapatkép

 

Dr. Túri József

 

Dr Túri József fogorvos szájsebész

Arc- állcsont és szájsebész szakorvos

1992-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános orvosi Karán, majd 1994-ben Fogorvosi diplomát is szereztem. Szakvizsgáim: Arc- Állcsont- és Szájsebészet (maxillofacialis sebészet), Fog és szájbetegségek, Konzerváló fogászati és Fogpótlástan. Csaknem 17 évig a Honvéd Kórház Szájsebészeti osztályán dolgoztam adjunktusként és mellette hoztam létre magánpraxisomat. Jelenleg is rendszeresen ügyelek a Honvéd Kórház szájsebészeti osztályán. Tagja vagyok a Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaságnak és a Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságának

 

Lyons Erika

Rendelő vezető asszisztens

2001 óta dolgozom fogászati asszisztensként Budapesten.2002- ben klinikai fogászati higiénikusként végeztem a Bókay János Humán két tannyelvű szakiskolában. Pályámat a Semmelweis Egyetemen kezdtem. Tapasztalatot szereztem a fogszabályozás területén is.

Úgy érzem 5 évvel ezelőtt megtaláltam a legjobb csapatot, akivel szívesen dolgozom együtt a mindennapokban. Vezető asszisztensként igyekszem a legjobb légkört teremteni, mint kollégáim, mint a pácienseink számára egyaránt. Rugalmas,gyors, kedves és határozott egyéniségemmel törekszem a rendelő mindennapi életét gördülékennyé tenni.

 

Dallos Katalin

Dallos Katalin

Fogászati higiénikus és Marketing munkatárs

Egészségügyi szakközépiskola elvégzése után a fogászat, majd a radiológia területén dolgoztam asszisztensként. Majd 2004-ben a Kodolányi János Főiskolán Vállalati gazdálkodás szakon végeztem közgazdászként. Másoddiplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségégügyi Menedzserképzőjében szereztem 2006-ban. E mellett párhozamosan a Bókay Egészségügyi Szakképzőben Fogászati asszisztensi képesítést, később 2018-ban Fogászati higiénikus oklevelet szereztem. 

A higiénikusi feladataim mellett a rendelő mindennapi működésének hátterét biztosító feladatokat végzem.

Nagy öröm számomra, hogy része lehetek ennek a mind szakmailag, mind emberileg különleges és kiváló csapatnak.